Akkreditált képzések

Aktuális képzéseink
Jelentkezés

Mi az integrál oktatás?

Az integrál oktatás egy pedagógiai elmélet, mely az oktatás és nevelés tradicionális, modern és posztmodern elméletének és gyakorlatának erősségeit integrálja, s eközben az első személy (én), a második személy (te) és a harmadik személy (ő) nézőpontját alkalmazza, s elköteleződve érzi magát, mind a tanuló, mind pedig a tanár vertikális és horizontális fejlődésé, valamint a vertikális és horizontális integrációja iránt. (Student, Habecker, 2008)

Játék és élménypedagógia

A képzés alapja

A képzés alap mondanivalója, hogy HA A PEDAGÓGUS JÓL VAN, A GYERMEK IS JÓL VAN! A képzés során a résztevő kapja a legnagyobb fókuszt, hisz ő maga vesz rajta részt, éli meg a pillanatot, fedezi fel saját magát és korlátait, lép ki a játékok és folyamatot segítségével komfortzónájából.

Itt a helyed, ha:

01.

Új módszereket építenél be a mindennapokba.

02.

Helyet tudsz adni az önismeretnek.

03.

Csoport és csapatjátékoknak.

04.

Ha szeretnél a következő évekre elegendő játéktárral is rendelkezni.

05.

Tudod, érzed, érted, hogy Te vagy a csoportod mozgatórugója és lelke, és minden léleknek kell a pihenés és feltöltődés.

Csatlakozz!

ÖNISMERETI FELADATOK

JÁTÉKOK

ELAKADÁSOK

,,AHA” ÉLMÉNY

KOMPLEX FOGLALKOZÁS TERVEK

TESTI – LELKI – SZELLEMI FELTÖLTŐDÉS

30 órás képzések Fontos tudnivalók

 

 

 A képzés záródolgozattal és csoportos gyakorlati vizsgával zárul. A képzés végén minden résztvevő tanúsítványt kap, ami részvételt és az elvégzett 30 órát (30 pont) igazolja. A tanúsítvány nem igazol végzettséget, munkakör betöltésére nem jogosít, de a pedagógus továbbképzési keretbe elszámolható.

A részletes órarendet e-mailben fogjuk küldeni a képzés előtt, de a program minden nap 9.00 és 15.30 közötti időtartamot foglal magába. 

 

Helyszínek és időpontok – JELENTKEZÉS: 

 Budapest – 2021. március 18-19-20 

Ferencvárosi Művelődési Központ 1096, Budapest, Haller u. 27.

A képzés díja br. 30.000 Ft/ fő melyet előre utalással tud minden résztvevő teljesíteni, a jelentkezést követően.

Fizetési tudnivalók:

A jelentkezés a képzési díj beérkezése után válik véglegessé, melyet a jelentkezés után kérünk az alábbi számlaszámra utalni:
Kedvezményezett neve: Besenyei Andrea e.v.
Kedvezményezett bankszámla száma: (OTP Bank) 11709040-20001553-00000000
Közlemény: képzés dátuma, résztvevő neve

Intézményi finanszírozás esetén, kérjük ezt egyértelműen feltüntetni a számlázási adatoknál. Ez esetben számla kerül kiállításra, és ez alapján kerül kiegyenlítésre a képzés díja.

A képzés lemondása esetén, a díj nem visszatérítendő, orvosilag igazolt távollét esetében, előre egyeztetett másik képzési időpontban pótolható. A képzés elhalasztása esetén – betegség, járvány, vírus, egészségügyi vagy technikai okokból eredően – a befizetett képzési díj nem visszatérítendő. A képzés szervezője köteles másik időpontban azt pótolni és erről haladéktalanul tájékoztatni a jelentkezőket.

További információ az ÁSZF menüpontban